Antispambeleid VitaliSano

Nieuwsbrieven en e-books met jouw uitdrukkelijke toestemming

VitaliSano stuurt gratis nieuwsbrieven en e-books met informatie, tips en adviezen over gezondheid en gezondheidspreventie nadat je je hiervoor uitdrukkelijk hebt ingeschreven via onze website. Zowel via de nieuwsbrieven als via de website VitaliSano.be kan VitaliSano ook haar eigen producten aanbieden.
VitaliSano houdt zich strikt aan de Belgische regelgeving betreffende de elektronische nieuwsbrieven en aan de wet op de privacy. Zo proberen we zo goed mogelijk spam te voorkomen. We werken hiervoor bij de inschrijving op onze nieuwsbrieven met een systeem op basis van een dubbele opt-in. Je zult van ons dus nooit ongevraagd mailings, nieuwsbrieven of e-books ontvangen.

Wat is spam?

Spam is een verzamelnaam voor allerlei soorten ongewenste berichten en reclameboodschappen die verstuurd worden naar geadresseerden die hier niet uitdrukkelijk om gevraagd hebben.
VitaliSano zal jouw gegevens nooit gebruiken voor andere doeleinden dan deze die hierboven vermeld staan. VitaliSano zal jouw gegevens ook nooit doorverkopen aan derden.
Je hebt steeds en op elk ogenblik de mogelijkheid om je gratis en eenvoudig af te melden door te klikken op de uitschrijflink, die onderaan elke nieuwsbrief vermeld staat.

Wat is een opt-in?

Bij een opt-in systeem geeft de eigenaar van een e-mailadres de uitdrukkelijke en aantoonbare toestemming om op een bepaalde mailinglijst te staan en hiervan mailings en/of nieuwsbrieven te ontvangen. Dat betekent dat de mailberichten die hij van deze instantie ontvangt, gewenst zijn, in tegenstelling tot spamberichten. De manier waarop deze toestemming verkregen wordt, is echter niet 100% waterdicht. Daarom wordt steeds vaker gewerkt met een dubbele opt-in.

Wat is een dubbele opt-in?

Bij een dubbele opt-in ontvangt de inschrijver onmiddellijk een e-mail waarin hem gevraagd wordt om zijn eerste inschrijving te bevestigen. Door te klikken op een activeringslink wordt je inschrijving tot de mailinglijst pas definitief. Activeer je deze bevestigingslink niet, dan wordt jouw e-mailadres niet opgenomen in de mailinglijst. In dat geval zal je onze mailings en e-books niet ontvangen. Een dubbele opt-in is een extra beveiliging om te vermijden dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.

Slechts één keer op de lijst

Voor het ontvangen van een e-book zal je telkens opnieuw je e-mailadres moeten invullen. Maar wees gerust, dat betekent niet dat je verschillende keren op onze lijst zult staan. Je zult eenzelfde mailing dus ook geen verschillende keren in je mailbox vinden.

Toch een spamprobleem?

Mocht je toch een spamprobleem ondervinden, aarzel niet om ons een bericht te sturen via het contactformulier. We proberen je probleem zo snel mogelijk op te lossen.