Gekleurde groenten

1411

Gekleurde groenten voor het behoud van een jonge huid

Gekleurde groenten zitten boordevol antioxidante plantenpigmenten of carotenoïden zoals lycopeen, bètacaroteen, luteïne en zeaxanthine die de huid beschermen tegen zonlicht, rimpels en een snelle veroudering van de huid.

Co-enzym Q10 en statines

1905

Verband tussen co-enzym Q10 en statines tegen cholesterol

De synthese van cholesterol en Co-enzym Q10 leggen dezelfde weg af. Bij gebruik van cholesterolverlagende middelen zoals statines wordt ook de aanmaak van het co-enzym Q10 stilgelegd, wat kan leiden tot spierpijn en hartfalen

Co-enzym Q10 en de hersenen

1327

Topfitte hersenen met co-enzym Q10

Co-enzym Q10 is een antioxidant voor de hersenen en draagt bij tot een geringere aftakeling bij degeneratieve ziekten zoals Parkinson en Alzheimer zodat de mentale functies en motorische vaardigheden langer intact blijven.

Alfaliponzuur detox lever

1433

Alfaliponzuur ondersteunt de detoxificatie van de lever

Alfaliponzuur ondersteunt de ontgifting van paddenstoelengif, bestrijdt leverschade bij overmatig alcoholgebruik en celschade veroorzaakt door radioactieve straling en cheleert zware metalen afkomstig van het vervuild milieu.

Co-enzym Q10 voor de huid

1569

Co-enzym Q10 voor een mooie huid en gezond tandvlees

Als antioxidant is co-enzym Q10 nog effectiever in samenwerking met vitamine E als het om een mooie strakke huid en een gezond tandvlees gaat. CoQ10 remt de afbraak van collageen en bevordert de aanmaak van hyaluronzuur.

Alfaliponzuur diabetespatiënten

847

Alfaliponzuur, insulineachtige stof voor diabetespatiënten

Alfaliponzuur is een zegen voor diabetespatiënten. Het heeft een insulineachtige werking, verbetert het transport van glucose in het bloed en beschermt tegen celbeschadiging die de vele diabetescomplicaties veroorzaakt.

Alfaliponzuur antioxidant

790

Alfa-liponzuur, weinig bekend lid antioxidante bodyguards

Alfaliponzuur is een vitaminoïde antioxidant met een insulineachtige werking die ons beschermt tegen vrije radicalen en glucose. Alfaliponzuur is een goede ontgifter en beschermt hersenen, zenuwcellen en hartweefsel.

Co-enzym Q10 voor sporters

1160

Co-enzym Q10 bevordert de prestatie bij het sporten

Sporters hebben een verhoogde behoefte aan co-enzym Q10. Co-enzym Q10 verhoogt de energie in de cellen van het hart en de spieren, verbetert het prestatie- en het uithoudingsvermogen en verkort de regeneratiefase.

Co-enzym Q10 en hart

1460

Positieve eigenschappen co-enzym Q10 voor het hart

Co-enzym Q10 is nodig voor de pompfunctie en energievoorziening van het hart en voorkomt hiermee oedeem, kortademigheid, inspanningsintolerantie, hartritmestoornissen, lage bloeddruk en cholesterol.

Co-enzym Q10 energieproductie

863

Co-enzym Q10, antioxidant en energieproductie

Co-enzym Q10 zorgt voor de vrijmaking van bruikbare energie onder de vorm van ATP. Dit gebeurt in de cellulaire energiecentrales of mitochondriën. Als belangrijke antioxidant voorkomt Q10 vermoeidheid en veroudering.