Cholrella chlorofyl

2260

Chlorella, rijke bron van geneeskrachtige chlorofyl

Chlorella is een alg, rijk aan chlorofyl, 19 aminozuren, vitaminen en mineralen. Ze werkt ontgiftend, beschermt tegen kanker, bevordert groei, stofwisseling en ademhaling, stimuleert wondgenezing en is bloeddrukverlagend.

Roselle urineweginfecties

1985

De roselle, heilzame hibiscusthee bij urinewegontstekingen

Roselle (hibiscus sabdariffa) of rode zuring, behoort tot de kaasjeskruidfamilie en kan effectief ingezet worden bij urineweginfecties zoals blaasontstekingen. Roselle is verkrijgbaar als gedroogde hibiscusthee of als voedingssupplement.

Veen bessen blaasontsteking

2063

Veenbessen bij bacteriële blaasontstekingen

Veenbessen zijn afkomstig van een soort heideplant met rode vruchten waarvan de heilzame werking bij steeds terugkerende antibioticaresistente blaasontstekingen en urineweginfecties voldoende wetenschappelijk bewezen is.

Teunisbloemolie geneeskracht GLA

4069

Teunisbloemolie, de veelzijdige geneeskracht van GLA

Teunisbloemolie wordt gewonnen uit de zaden van de teunisbloem en bevat geneeskrachtige eigenschappen dankzij het omega-6-vetzuur GLA of gamma-linoleenzuur, de voorloper van de hormoonachtige en ontstekingswerende prostaglandines 1.

Plasproblemen bij mannen

1364

Plasproblemen bij goedaardige prostaatvergroting

Heb je als man last van vervelende plasproblemen omwille van een goedaardige prostaatvergroting? Er is tegenwoordig voldoende wetenschappelijk bewijs dat sabal en pompoenpitextract een positief effect hebben op benigne prostaathyperplasie.