Cholrella chlorofyl

2266

Chlorella, rijke bron van geneeskrachtige chlorofyl

Chlorella is een alg, rijk aan chlorofyl, 19 aminozuren, vitaminen en mineralen. Ze werkt ontgiftend, beschermt tegen kanker, bevordert groei, stofwisseling en ademhaling, stimuleert wondgenezing en is bloeddrukverlagend.

Roselle urineweginfecties

2001

De roselle, heilzame hibiscusthee bij urinewegontstekingen

Roselle (hibiscus sabdariffa) of rode zuring, behoort tot de kaasjeskruidfamilie en kan effectief ingezet worden bij urineweginfecties zoals blaasontstekingen. Roselle is verkrijgbaar als gedroogde hibiscusthee of als voedingssupplement.

Co-enzym Q10 en de hersenen

1348

Topfitte hersenen met co-enzym Q10

Co-enzym Q10 is een antioxidant voor de hersenen en draagt bij tot een geringere aftakeling bij degeneratieve ziekten zoals Parkinson en Alzheimer zodat de mentale functies en motorische vaardigheden langer intact blijven.

Alfaliponzuur detox lever

1438

Alfaliponzuur ondersteunt de detoxificatie van de lever

Alfaliponzuur ondersteunt de ontgifting van paddenstoelengif, bestrijdt leverschade bij overmatig alcoholgebruik en celschade veroorzaakt door radioactieve straling en cheleert zware metalen afkomstig van het vervuild milieu.

Co-enzym Q10 voor de huid

1606

Co-enzym Q10 voor een mooie huid en gezond tandvlees

Als antioxidant is co-enzym Q10 nog effectiever in samenwerking met vitamine E als het om een mooie strakke huid en een gezond tandvlees gaat. CoQ10 remt de afbraak van collageen en bevordert de aanmaak van hyaluronzuur.

Alfaliponzuur diabetespatiënten

851

Alfaliponzuur, insulineachtige stof voor diabetespatiënten

Alfaliponzuur is een zegen voor diabetespatiënten. Het heeft een insulineachtige werking, verbetert het transport van glucose in het bloed en beschermt tegen celbeschadiging die de vele diabetescomplicaties veroorzaakt.

Teunisbloemolie geneeskracht GLA

4083

Teunisbloemolie, de veelzijdige geneeskracht van GLA

Teunisbloemolie wordt gewonnen uit de zaden van de teunisbloem en bevat geneeskrachtige eigenschappen dankzij het omega-6-vetzuur GLA of gamma-linoleenzuur, de voorloper van de hormoonachtige en ontstekingswerende prostaglandines 1.

Co-enzym Q10 voor sporters

1170

Co-enzym Q10 bevordert de prestatie bij het sporten

Sporters hebben een verhoogde behoefte aan co-enzym Q10. Co-enzym Q10 verhoogt de energie in de cellen van het hart en de spieren, verbetert het prestatie- en het uithoudingsvermogen en verkort de regeneratiefase.

Plasproblemen bij mannen

1371

Plasproblemen bij goedaardige prostaatvergroting

Heb je als man last van vervelende plasproblemen omwille van een goedaardige prostaatvergroting? Er is tegenwoordig voldoende wetenschappelijk bewijs dat sabal en pompoenpitextract een positief effect hebben op benigne prostaathyperplasie.

Veenbessen preventie blaasontsteking

1103

Natuurlijke preventie terugkerende blaasontstekingen

Regelmatig terugkerende blaasontstekingen komen vaak voor bij vrouwen. Lees onze eenvoudige maar nuttige tips bij een urineweginfectie en regelmatig terugkerende blaasontstekingen en ontdek het nut van veenbessen.

Co-enzym Q10 energieproductie

866

Co-enzym Q10, antioxidant en energieproductie

Co-enzym Q10 zorgt voor de vrijmaking van bruikbare energie onder de vorm van ATP. Dit gebeurt in de cellulaire energiecentrales of mitochondriën. Als belangrijke antioxidant voorkomt Q10 vermoeidheid en veroudering.