Cholrella chlorofyl

2257

Chlorella, rijke bron van geneeskrachtige chlorofyl

Chlorella is een alg, rijk aan chlorofyl, 19 aminozuren, vitaminen en mineralen. Ze werkt ontgiftend, beschermt tegen kanker, bevordert groei, stofwisseling en ademhaling, stimuleert wondgenezing en is bloeddrukverlagend.

Gekleurde groenten

1411

Gekleurde groenten voor het behoud van een jonge huid

Gekleurde groenten zitten boordevol antioxidante plantenpigmenten of carotenoïden zoals lycopeen, bètacaroteen, luteïne en zeaxanthine die de huid beschermen tegen zonlicht, rimpels en een snelle veroudering van de huid.

Roselle urineweginfecties

1976

De roselle, heilzame hibiscusthee bij urinewegontstekingen

Roselle (hibiscus sabdariffa) of rode zuring, behoort tot de kaasjeskruidfamilie en kan effectief ingezet worden bij urineweginfecties zoals blaasontstekingen. Roselle is verkrijgbaar als gedroogde hibiscusthee of als voedingssupplement.

Veen bessen blaasontsteking

2061

Veenbessen bij bacteriële blaasontstekingen

Veenbessen zijn afkomstig van een soort heideplant met rode vruchten waarvan de heilzame werking bij steeds terugkerende antibioticaresistente blaasontstekingen en urineweginfecties voldoende wetenschappelijk bewezen is.

Veenbessen preventie blaasontsteking

1100

Natuurlijke preventie terugkerende blaasontstekingen

Regelmatig terugkerende blaasontstekingen komen vaak voor bij vrouwen. Lees onze eenvoudige maar nuttige tips bij een urineweginfectie en regelmatig terugkerende blaasontstekingen en ontdek het nut van veenbessen.